Introductie werkgroep Natuurschool

De Natuurschool is er voor alle IVN-leden die op een spontane manier zich willen verdiepen in allerlei onderwerpen. Regelmatig komen we binnen of buiten bijeen om het gekozen onderwerp door zelfstudie beter te leren kennen.

Iedereen kan onderwerpen en gebieden aandragen, deelt zijn kennis metnatuur-excursie met IVN s-Hertogenbosch-crop de ander. Er is geen docent, we zijn allemaal docent. Er zijn geen cursisten, we zijn allemaal cursisten. Niet schools maar wel leerzaam.

Doe mee, kom mee!!
Wil je uitgenodigd worden voor de natuurschool, meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Bij iedere activiteit krijg je een mailtje en beslis je of je die keer mee wilt doen. Let op: deze activiteit is alleen voor IVN/VNW-leden.

Kijk voor het actuele programma op de activiteitenkalender op deze website.


 Whatsapp groep:

Tijdens Corona werd de natuurschool Whatapp groep aangemaakt  omdat we niet gezamenlijk op pad konden. Omdat dit een succes bleek te zijn, blijft deze app groep bestaan.  Hier kunnen we elkaar attenderen op leuke waarnemingen in omgeving Den Bosch, zodat anderen ook op zoek kunnen gaan naar deze waarneming. Tevens kunnen we elkaar vragen stellen enz.. Wil je je aanmelden dan kan dat bij bovenstaand emailadres onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

Wat is/doet het IVN?

IVN 's-Hertogenbosch
IVN 's-Hertogenbosch is een vereniging met als doel natuur- en milieu-educatie.

Actieve vrijwilligers
IVN 's-Hertogenbosch bestaat uit actieve vrijwilligers. Onze vereniging kent zowel volwassen leden als jeugdleden.

Wat staan we voor?
Wij willen iedereen stimuleren de natuur te ontdekken rond de thema's beleving en educatie.

 

button lid worden button lid worden
button lid worden button lid worden button natuurbeleving voor bijzondere groepen

Facebook logo 150   facebookbutton

 

   

Contact met IVN 's-Hertogenbosch e.o.