kleine rode weekschildkever sDe werkgroep Natuurcursussen verzorgt cursussen voor leden en niet-leden van IVN/VNW 's-Hertogenbosch.

Er is een enthousiaste groep docenten die probeert zijn/haar kennis over te dragen op cursisten. Voorbeelden van cursussen die de afgelopen jaren zijn gegeven zijn de basisnatuurcursus, vogelgeluidencursus, cursus tuinbeleving en natuuroudercursus. Voor een overzicht van de geplande cursussen en de al gehouden cursussen, klik hier.

Vragen? Mail Ben van Drunen via cursussen@ivn-s-hertogenbosch.nl.

 

De natuurschool is er voor alle IVN-leden die op een spontane manier zich willen verdiepen in allerlei onderwerpen. Regelmatig komen we binnen of buiten bijeen om het gekozen onderwerp door zelfstudie beter te leren kennen.

Iedereen kan onderwerpen en gebieden aandragen, deelt zijn kennis metnatuur-excursie met IVN s-Hertogenbosch-crop de ander. Er is geen docent, we zijn allemaal docent. Er zijn geen cursisten, we zijn allemaal cursisten. Niet schools maar wel leerzaam.

Doe mee, kom mee!!
Wil je uitgenodigd worden voor de natuurschool, meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op: deze activiteit is alleen voor IVN/VNW-leden !

 

Kijk voor het actuele programma op de activiteitenkalender op deze website.