Nacht van de Nacht: struinen in het donkere Mariaburgbos

NN logo 2016Op zaterdag 29 oktober is de landelijke Nacht van de Nacht. Deze activiteit wordt georganiseerd om te ervaren hoe mooi de duisternis is en ook hoe belangrijk die is voor mens en dier.

De afgelopen jaren deden op tientallen plaatsen in Nederland tienduizenden mensen mee aan dit spannende evenement.

IVN/Vogel- en Natuurwacht ’s-Hertogenbosch organiseert op zaterdagavond 29 oktober een struintocht in het donker in het Mariaburgbos, onderdeel van de Hooge Heide. Onder leiding van natuurgidsen kun je de duisternis beleven en gaan we op zoek naar nachtvlinders, vleermuizen (met bat detectors) en uilen. Bij helder weer kunnen we genieten van de sterrenhemel. De wandeling is gratis en is vooral voor kinderen een spectaculiere belevenis.

Vertrekpunt: Parkeerplaats Vivent Mariaoord, Vliertwijksestraat, Rosmalen. De wandeling start om 19.00 uur en eindigt rond 20.30 uur.

Opgave voor deze wandeling in het donker is noodzakelijk in verband met de vereiste, veilige begeleiding door natuurgidsen. Deelname opgeven t/m 25 oktober via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Cor Haest, tel. 06-51121953 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Deel deze inhoud via jouw social media dmv deze buttons:


Wat is/doet het IVN?

IVN 's-Hertogenbosch
IVN 's-Hertogenbosch is een vereniging met als doel natuur- en milieu-educatie.

Actieve vrijwilligers
IVN 's-Hertogenbosch bestaat uit actieve vrijwilligers. Onze vereniging kent zowel volwassen leden als jeugdleden.

Wat staan we voor?
Wij willen iedereen stimuleren de natuur te ontdekken rond de thema's educatie en bescherming.

 

Contact met IVN 's-Hertogenbosch e.o.

© 2021 IVN - VNW 's-Hertogenbosch e.o.