Natuur-in-de-stad wandeling 24 augustus

Weichselboom s

Op zondag 24 augustus organiseert IVN/Vogel- en Natuurwacht ’s-Hertogenbosch een ochtendwandeling in de Bossche binnenstad. Het thema is ‘Groen in de stad’.

De start is om 10.00 uur vanaf het standbeeld bij de St. Jan op de Parade. De wandeling duurt tot ongeveer 12.00 uur en is gratis. Ook kinderen zijn welkom (het is nog vakantietijd).

Een rustige zomerzondagochtend is ideaal om een ontdekkingstocht te maken naar het bijzonder groen in de Bossche binnenstad. De IVN-gidsen zullen u wijzen op het vele groen, zoals bloeiende planten, monumentale bomen en pittoreske hofjes. En misschien komen we ook nog bijzondere vogels of vlinders tegen. Kom en ontdek de gevarieerde en onverwachte natuur in de binnenstad, waarvan u ook ná deze morgen van zult blijven genieten. Want… verschillende keren hoorden de gidsen na afloop de uitspraak: “Ik kom hier al 20 jaar langs, maar ik heb het nooit goed gezien!”

Opgave voor deze wandeling is niet nodig. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Ton Kemp, tel. 06-132 74 810.

 

Wat is/doet het IVN?

IVN 's-Hertogenbosch
IVN 's-Hertogenbosch is een vereniging met als doel natuur- en milieu-educatie.

Actieve vrijwilligers
IVN 's-Hertogenbosch bestaat uit actieve vrijwilligers. Onze vereniging kent zowel volwassen leden als jeugdleden.

Wat staan we voor?
Wij willen iedereen stimuleren de natuur te ontdekken rond de thema's educatie en bescherming.

 

Contact met IVN 's-Hertogenbosch e.o.