blauwborst BosscheBroek TitiavanHeusdenDe vogelgeluidencursus is helaas volgeboekt. Volgend voorjaar starten we waarschijnlijk weer een nieuwe cursus. 

In de cursus vogelgeluiden gaan we op stap naar verschillende natuurgebieden rond 's-Hertogenbosch en proberen we vogelgeluiden te leren kennen. Deze cursus is voor beginners, mensen die nog (bijna) niets van vogelgeluiden weten. Geen theorie-avonden, maar naar buiten! Vijf excursies, waarvan drie in de vroege ochtend, wanneer u kunt genieten van het vogelconcert van alle ontwakende vogels. Start: 1 uur vóór zonsopgang of 1 uur vóór zonsondergang, duur excursie ongeveer 2½  uur. De volgende excursies zijn gepland:

  1. Zaterdagavond 17 maart 2018, Heinis
  2. Zaterdagochtend 31 maart 2018, Wamberg
  3. Zaterdagavond 7 april 2018, Bossche Broek
  4. Zaterdagochtend 21 april 2018, Moerputten
  5. Zaterdagochtend 28 april 2018, Engeler Meer.

 foto: Titia van Heusden

U kunt zich aanmelden via e-mail; geef daarbij aan welke excursies (1,2,3, 4 of 5) u mee kunt gaan, met een minimum van 3 keer. De cursus is gratis voor IVN-leden en kost €25 voor niet-leden.

Knip en plak de volgende tekst in een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.:

Naam

Telefoon

doet mee aan de cursus vogelgeluiden en komt op excursies 1 2 3 4 5 (weghalen wanneer u niet kunt).

Geen e-mail? Bel dan 073-6426172. Er is een maximum van 33 mensen dat kan meedoen aan de cursus. U krijgt van mij bericht of u mee kunt, waar en wanneer we precies verzamelen en hoe te betalen.

Ferd Sauter

natuurgids IVN 's-Hertogenbosch