Koningsdag26042017pkLCorHaestmetMiekeenRomboutsWe feliciteren IVN-lid Cor Haest met zijn koninklijke onderscheiding, die hem 26 april werd toegekend voor zijn jarenlange inzet, voor o.a. het IVN. Cor is actief bij de IVN-werkgroep communicatie en werkt aan de website en aan Den Boschrietsangher en verzorgde jarenlang alle persberichten. Hij is ook actief als natuurgids en weet mensen te boeien met zijn natuurverhalen. Maar bovendien is hij altijd in de weer met het beheren van het landschap.

's-Hertogenbosch en Rosmalen zouden er anders uitzien als Cor er niet was: hij beheert o.a. het Karregat, de stapsteen Groote Wetering en is actief in natuurgebiedjes Meerendonk en de Heinistuin. Daarnaast worden er op diverse plekken ieder jaar wilgen geknot, vogelkers bestreden, gemaaid en gezaagd, onder Cor's stimulerende leiding en met zijn niet aflatende werklust.

thumb cor haest meerendonk 2014cthumb cor haest oeverzwaluwwand Mediumcor haest sparrenburg 2015cor haest standDeel deze inhoud via jouw social media dmv deze buttons: